- מספיק שתכינו את הסלט הזה פעם אחת ולא יפסיקו לבקש מכם שוב ושוב!
- 2-3 כפות שומשום קלוי
- 2-3 בצל ירוק קצוצים לעיגולים
- 4-5 גזרים חתוכים לגפרורים
- מעט ג'ינג'ר מגורד
- חבילה אחת של מיקס נבטים
- חופן כוסברה קצוצה
- מעט אגוזי מלך קצוצים גס קלויים
- מעט אגוזי פקאן קצוצים גס קלויים
- להכנת הרוטב
- 3 כפות רוטב סויה
- 4 כפות מיונז
- 1 כפית שמן שומשום
- 2 כפות דבש
- מיץ מחצי לימון
- מעט שורש ג'ינג'ר מגורד
- 2 שיני שום כתושים
לערבב את כל המרכיבים יחד בקערה,
בצנצנת אטומה לשמור את הרוטב ולשפוך על הסלט ממש קרוב למועד ההגשה.
תהנו, ונשמח שתספרו לנו איך היה 🙂